FOTOKURS: Speilrefleks grunnkurs

[Bilde]

ET FOTOKURS HVOR VI SKAPER TING SELV
Et speilreflekskamera kan ta bilder med fantastisk kvalitet, men du må ha kunnskap om fotografering for å utnytte mulighetene kameraet gir. For de fleste er det ikke nok å sette kameraet på Auto og trykke på knappen. Nå kan du lære hvordan du bruker kameraet for å skape dine egne bilder.

PRAKTISK KURSOPPLEGG FOR
NYBEGYNNERE OG VIDEREKOMNE
Du kan lære alt på dette omfattende grunnkurset som kun varer i 3 timer og 15 minutter. Dette er mulig fordi kurset er så gjennomarbeidet og bygger på 30 års erfaring. Det blir praktisk testing, dialog og fotografering med eget kamera gjennom hele kurset. Kurset er tettpakket med informasjon og oppgaver.

KUN 6 DELTAKERE
Vi tar kun inn 6 deltakere på slike intensive fotokurs. Vårt mål med dette kurset er å lære deg det tekniske – for at du senere kan konsentrere deg om innholdet i bildene dine – ikke kamerautstyret som bare er et verktøy for å skape bilder.

KNAPPER OG MENYER
Du får en kameragjennomgang fra topp til tå hvor du selv tester praktisk på eget kamera. Du blir kjent med alle knappene, og ser deres virkning på det ferdige bildet. Deretter tar vi for oss kameramenyen og viser hvordan man gjør avanserte innstillinger på kameraet.

KAMERAETS GRUNNPRINSIPPER
Noe du ikke klarer du deg uten: Forståelsen av de grunnleggende prinsippene:
• Eksponeringstid
• Blenderåpning
• ISO
Når du behersker de tre grunnprinsippene kan du fotografere, men vi skal også gi deg en lang smørbrødliste med de beste fototipsene slik at du effektivt kan utnytte kameraet

Legg til ekstern kalender…