FELDENKRAIS påmeldingsfrist

FELDENKRAIS

Introduksjonskurs i Feldenkraismetoden® og Awareness Through Movement®.

Med autorisert Feldenkraispedagog Marit Ødegaard
www.feldenkraisnorway.com

Velkommen til nytt introduksjonskurs i Feldenkraismetoden på The Place, Nils Juelsgt. 38, Oslo, www.theplace.no. onsdag 13/7, fra kl. 1700-1900.

I løpet av denne kvelden vil du få et inblikk i hva Feldenkraismetoden er, og om det er noe som vil passe for deg. Ta med ledige klær.

Dersom noen fra forrige introduksjonskurs ønsker å delta denne kvelden også, vil jeg variere innholdet i undervisningen.

Dårlige bevegelsesmønstre skaper smerte. Feldenkraismetoden® er et verktøy for å finne tilbake til den bevegelsen kroppen din er skapt for, som er funksjonell og smertefri.

En Awareness Through Movement® time hjelper deg til å løse konflikter mellom muskelgrupper som strider mot hverandre. Resultatet er at du lettere finner støtte gjennom skjelettet og at du kan bevege deg mer effektivt og fritt.

Undervisningen foregår som oftest liggende eller sittende på gulvet, og bevegelsene er langsomme og komfortable.

Feldenkraismetoden® er mye brukt av mennesker med muskel og skjelettplager, som ønsker å bevege seg lettere i hverdagen. Dansere, musikere, og andre utøvere som vil videreutvikle sine ferdigheter, bruker Feldenkraismetoden som kilde til fordypning.

Alle kan delta på dette kurset, uansett alder og bakgrunn.

Ordinær pris kr. 600

Introduksjonspris kr. 300

Maksimum 8 deltagere.

Påmeldingsfrist to dager i forkant man. 11/7.

Mvh
Marit Ødegaard

Legg til ekstern kalender…