Avlyst
Lot Lot pres. Øyanatt 11 august: Larry Heard (US) // DMX KREW (UK) // Øyvind Morken (NO) // Uraki Riddim (SCO)

Da er Lot Lot tilbake for å gi dere Øyanatt på Dattera Til Hagen. Vi er utrolig stolte over årets program og ser frem til å, i samarbeid med Red Bull Music Academy og Natt & Dag, gi dere tre kvelder med det beste av norsk og internasjonal elektronisk musikk. I år strekker programmet seg fra housemusikkens gudfar Larry Heard aka Mr Fingers og Rephlex artist Dmx Krew på Torsdag, via britisk klubbmusikk med Actress og Pariah, Berlin morro med Hunee før vi avslutter årets Lot Lot med en kjempestor Full Pupp fest med Prins Thomas og John Talabot i hver sin etasje. Årets program har også den desidert sterkeste lineupen av norske djs og liveartister vi har hatt. Sjekk ut hele under. Vi gleder oss veldig til å ha dere med.

LARRY HEARD aka Mr. Fingers (US) / Aphex Twin etterfest med DMX KREW (UK) / ØYVIND MORKEN / (+ute) Uraki Riddim

Til å kickstarte Øyanatt programmet vårt har vi fått med seg to djs som har definert hver sin gren av den elektroniske musikken. Larry Heard, aka Mr Fingers, er det nærmeste man kommer en gudfar for housemusikken. Han står bak to av sjangerens mest kjente låter «Can U Feel It», «Sun Can’t Compare», og har inspirert alle som holder på med interessant housemusikk – fra Four Tet til Ricardo Villalobos. Til å varme opp gulvet for legenden har vi fått en av Oslo’s desidert beste DJ’s Luna Flicks-sjef og Larry Heard-fan Øyvind Morken.

I førsteetasjen har vi en treat for alle Aphex Twin- og Warp-fans, nemlig Ed fra DMX Krew. Ed har med sin spenstige elektropop og funk på Aphex Twins egen etikett Rephlex Records skaffet seg store fans som Aphex selv, James Murphy og Tiga. Man vel kan gjette hvem som kanskje dukker opp denne kvelden. Resident Advisor-skribent og Do It!-sjef Alexander Horne, aka Uraki Riddim, varmer opp i bakgården.

www.alleviatedrecords.com
www.dmxkrew.com
www.redbullmusicacademyrad​io.com/shows/3937/
www.doitcollective.tumblr.​com

Legg til ekstern kalender…