BLÅ PÅ SUKKERBITEN!

[Bilde]


BLÅ PÅ SUKKERBITEN! (17-23.juli)


BLÅ drar på sommerferie! Neida. Joda. I en liten uke fra søndag 17.juli til og med lørdag 23.juli flytter BLÅ ansatte, DJ’er og hele sjela si ned på Øyafestivalens lille sommerkrypinn på odden utenfor Operaen – Sukkerbiten.

Årsaken til denne sydenturen er at Næringsetaten mener vi enkelt og greit er for flinke til å tappe øl. Men det stopper ikke det kulturelle innholdet her på sjappa. Ikke nok med at vi flytter de allerede bekreftede arrangementene, men vi fyller på med DJ’er og andre godsaker gjennom hele uka. De glade folka du vanligvis ser bak bardisken på BLÅ, flytter seg bak DJ-pulten denne uka. Vi flytter til og med bordtennisbordet vårt ned til strandkanten og ønsker velkommen til BLÅ Invitational Bordtennisturnering på torsdagen.

Det er med andre ord mye å glede seg til denne uka så vi håper å se deg snurre rundt på Oslo’s neste beste uteservering. Vi vet savnet av det mørkeblå industrielle lokalet i brenneriveien blir stort, men ønsker en storstilt velkommen tilbake i vår lille BLÅ bule med søndagsmarked og Frank Znort Extravaganza Søndag 24.juli.

Vi sees på Sukkerbiten!



[Bilde]

SØNDAG 17.JULI | KL.17:00 | GRATIS!
h2. Frank Znort Quartet

BLÅ setter igang en pangstart på vår lille sommerferie hos Sukkerbiten!

Fullt av fulle, glade mennesker som ikke vil innse at søndag er en hviledag. Det som er morsomt å observere er at disse folka ikke går inn under en stereotype. De er som deg og meg og han og hun.

Normalt, hver søndag inntar FZQ Blå. FZQ er en institusjon bestående av 11-18 personer som har holdt det gående i 14år! Frank Znort Quartet er jazz, bluegrass og sigøynermusikk. FZQ lodder ut musikk og gjør om BLÅ hver søndag. Blå er Frank Znort sitt hver søndag. BLÅ har åpent fra 12:00 til 03:00 på søndager i sommersesongen, og FZQ spiller første sett UTE kl.17:00.

Det er som alltid gratis with the Znort og vi gleder oss alle sammen til å være sammen med oss alle. Frank Znort Quartet – We Fuck Up Your Mondays!



[Bilde]

MANDAG 18.JULI | FRA 16:00 | GRATIS!
h2. Absolutt Blåmandag!

Siden BLÅ sine ansatte ikke står bak baren denne uka, så har vi like greit invitert dem til å stå bak DJ-pulten på Sukkerbiten istedenfor. BLÅ kan nok skimte med en særdeles habil stall av DJ’er som du ofte ser spille på BLÅ, Revolver, Hells Kitchen, Fisk&Vilt og de fleste andre utesteder i byn! Vi kjører bred pensel på innholdsfronten, men kun det beste er godt nok!



[Bilde]

TIRSDAG 19.JULI | 16:00 – 22:00 | GRATIS!
h2. BLÅ Resept!

Siden BLÅ sine ansatte ikke står bak baren denne uka, så har vi like greit invitert dem til å stå bak DJ-pulten på Sukkerbiten istedenfor. BLÅ kan nok skimte med en særdeles habil stall av DJ’er som du ofte ser spille på BLÅ, Revolver, Hells Kitchen, Fisk&Vilt og de fleste andre utesteder i byn! Vi kjører bred pensel på innholdsfronten før portougiseren de la Penha tar over med sin store miniklubb fra kl.22:00!


[Bilde]

TIRSDAG 19.JULI | 22:00 – 03:00 | GRATIS!
h2. Tirsdagsklubb med de la Penha (PT)

HOUSE / MINIMAL / TEKNO
Vanligvis hver tirsdag på BLÅ snurrer Rui Penha aka De La Penha nøye utvalgte låter fra minimal til dyp techno. Han drar på ferie sammen med oss og vi kan invitere til en herlig tirsdagskveld ute med venner ved vannkanten til Sukkerbiten!



[Bilde]

ONSDAG 20.JULI | FRA 18:00 – 22:00 | GRATIS!
h2. Ronny Haugelands Sukkerbingo!

Quiz er for smartinger og juksepaver. Bingo har bred og folkelig apell. Legg til en god dæsj alkohol og Easy Listening i miksen så har du den nye ungdomstrenden.

Og ungdom nå til dags bekler seg med tykke briller, V-genser, strikkevest og sixpence. Med flere og tyve bingosessions bak seg har Ronny Haugeland utviklet seg til landets absolutt beste bingovert. Med fløyelsmjuk stemme og fleipete tone tar han med seg deltakerne på et par runder bingo de ikke glemmer med det samme. Et eller annet sted i historien er jeg ganske sikker på at bingo var et ungdommens spill, men de unge ble gamle og glemte å gi arven bingo videre. Vi fant oppskriften!!!


[Bilde]

ONSDAG 20.JULI | 22:00 – 03:00 | GRATIS!
h2. Mørkeblå aften med Generalmajor TyldenToft

Hva som i utgangspunktet var tenkt som et okkult klubbkonsept, for obskure særinger av obskure særinger, er på farlig vei til et riktig så trivelig samlingspunkt for dansekåte mennesker kvart på fortauet, hatten på snei og pilsen på gli.

I generalkonsulentens selskap må du finne deg i det meste av musikalske innslag. Et slags djevelsk oppkok der Siouxsie And The Darkthrones, Gang Of Fab Four, DJ The Shadows, Elvis Proustly og Jay-Z Division møtes i, øh, skjønn crackrus!



[Bilde]

TORSDAG 21.JULI | TURNERINGSSTART 18:00 | GRATIS!
h2. BLÅ Invitational Bordtennisturnering

Mer info om påmelding kommer snart!


[Bilde]

TORSDAG 21.JULI | 22:00 | GRATIS!
h2. Ferieklubben #3

Da vi vokste opp i Østfold var det gjerne sånn at kommunen arrangerte ferieklubb for de ungene som ikke hadde foreldre som tok de med på Lanzarote. På ferieklubben var det bading, krabbefisking, kasting på stikka og rævkrok, og ungene returnerte til skolen i august med nye blåmerker, nye venner og opplevelser som varte et helt år.

På Grünerløkka har de fleste råd til ferie. Likevel velger mange av ymse årsaker å holde seg i byen i sommermånedene. Disse menneskene skal vi ta oss av.

Med aktivitetslederne Erland Banggren og Simen Herning ved roret skal vi koke i hop tre fantastiske kvelder i dumpa ved Blå i sommer. De tre siste torsdagene i juli starter vi med grill, kos og bordtennis på uteserveringa, før vi klemmer til med klubb innendørs. Ferieklubben er selvfølgelig helt gratis, som en ekte ferieklubb skal være. Husk bare lommepenger til øl!



[Bilde]

FREDAG 22.JULI | 16:00-22:00 | GRATIS!
h2. BLÅ Resept!

Siden BLÅ sine ansatte ikke står bak baren denne uka, så har vi like greit invitert dem til å stå bak DJ-pulten på Sukkerbiten istedenfor. BLÅ kan nok skimte med en særdeles habil stall av DJ’er som du ofte ser spille på BLÅ, Revolver, Hells Kitchen, Fisk&Vilt og de fleste andre utesteder i byn! Vi kjører bred pensel på innholdsfronten, men kun det beste er godt nok!


FREDAG 22.JULI | 22:00 | CC:50
h2. Klubb: NU:NO
(Dj Soulshock fra NRK P3)

Nu:No (tidligere kjent som Dj SoulShock) er i tillegg til å være en gjenganger på internasjonale klubbscener iIbiza, Lisboa, Southhampton, Helsinki, Brüssel og en rekke andre europeiske partysentraler, en av Skandinavias mest annerkjente DJ-er. I løpet av sin 12 år lange karriere, under navnet DJ SoulShock, har han spilt i utallige festivaler i Norge og i utlandet, drevet flere prisbelønte klubbkonsepter (noen med levetid på over 5 år), gitt ut mixtapes og remikser, spilt med og for artister som blant annet Jay-Z, Questlove (The Roots), Dj Premier, Faithless, Busta Rhymes, Adam Tensta, Common og over 50 andre musikklegender som utgjør en liste som blir alt for lang å ramse opp (sjekk wikipedia). Han har også festet sist, men ikke minst grepet om partyscenen i Norge med sitt populære lørdagsshow på NRK P3.

Han trives best der store flokker av tørste dyr samles ved elvebreddene og spiller en variert blanding av ulike musikksjangere som vekker sanser fra eksotiske smaker og herlige strender, får deg i en musikalsk transe, og til slutt, transformerer selv den mest sjenerte pusekatt til en vill og dansende fjellgorilla. Han lister opp improvisert: “En god blanding av Glitch Hop, Cyber Booty Robo Crunk, Dubstep, Lazer Bass, Humpin Womp Hop, Tropical Bass, Kuduro, Baile Fudge Cake, Moombahsoul, Moombahcore, Reggae, Midtempo Cosmic Acid Crunk on Steroids, Hyphy og Ghetto Electro Funkadelic Supa Bassious Womp. Bare kall det SPEAKER HUMPIN’ MUSIC!”



[Bilde]

LØRDAG 23.JULI | 16:00-22:00 | GRATIS!
h2. Full Pupp formiddags Soirèe

Blackbelt Anderson & Magnus International snurrer plater!


[Bilde]
LØRDAG 24.JULI | 22:00 | CC:50
h2. BLÅ Castello Club!

PRINCE NACHSPIEL MED DJ BLÅMUGGOST (OST&KJEX) & DJ NEFERTITI!

Tore Jazztobakk og Dj Nefertiti inviterer til et høyst uoffisielt Prince nachspiel denne herrens lørdag i Juli. Jazztobakk er for noen kjent som Osten i duoen Ost & Kjex og har lang fartstid bak som som dj og konsertarrangør i Oslo. Somaliske Dj Nefertiti er en bombe av en party dj og har i en årekke spred glede på klubber som Nomaden, Jeager og The Villa med afrikansk musikk. Kvelden blir et sammensurium av Prince schlagere, Disco, House og Afrikansk elektronika.



WWW.BLAAOSLO.NO | BLÅ PÅ FACEBOOK | SUKKERBITEN PÅ FACEBOOK


Legg til ekstern kalender…