10 Lucky!

En butikk, to uker, ti bra folk. 10 Lucky!

Jeg, Anne, skal nemlig være butikkdame i klesbutikken Lucky Buttons de resterende ukene av juli. Og vi, Kjetil og Anne, syns en butikk er et like godt konsertlokale som et hvilken som helst annet sted!

Så, hver dag fra mandag til lørdag holder jeg åpent i butikken fra 12-20, og nesten hver dag kommer det til å skje noe der. Det vil være folk som spiller plater, folk som spiller levende musikk, folk som spiller bingo, folk som lager mat og folk som spiser den. Det er forresten DU det.
Og la oss ikke glemme det viktigste: Det er selvfølgelig også klær der! Fine klær! Fest- og festivalklær, hverdagsklær, rare klær. Masse klær.

I tillegg blir det fotoutstilling med fantastisk flinke Signe Fuglesteg Luksengard i hele perioden.

Med andre ord:
Åpen fra mandag – lørdag, mellom 12 og 20
Konserter i sju-tida nesten hver dag!
Formiddagsmat med yndlingband-tema enkelte dager!

DETTE SKJER (oppdateres/endres fortløpende):

NB! UTSATT PGA ROSETOGET. Mandag 25. juli: INGVILD ØSTGÅRD
Vi veit ikke så fryktelig mye om Ingvild Østgård fra Vesterålen, annet enn at hun er god! Og det er jo egentlig alt vi bryr oss om, når det kommer til stykket. Navn som har blitt nevn for å plassere Ingvild musikalsk, er dessuten Joanna Newsom, Joni Mitchell og Feist, så det burde gi deg en pekepinn på hvor landet ligger. TrashPop har i tillegg skrevet dette om Ingvild: “Med klokkeren stemme og mørke undertoner formidler hun små historier, tidvis stille og mystisk, tidvis fengende og nært”. Gjett om vi gleder oss!

Tirsdag 26. juli: MORTEN MYKLEBUST
Etter hvert har Myklebust blitt en svært velkjent skikkelse på byens mange scener. Fra sitt låtskriververksted i Casparis gate har han det siste året fortsatt å komponere noen av de vareste og mest spikern-på-hodet-treffende​ låtene man finner. Mens vi venter på en real utgivelse fra Morten nøyer vi oss med å nyte strofene hans live. Passer forøvrig perfekt akustisk i en klesbutikk.

Onsdag 27. juli: GASPARD
“Æ Will Se dokke naken!” står det å lese i gjesteboka til Gaspard på Urørt. Ikke at vi hadde hatt noe i mot det, men vi mener dette Oslo-bandet har flere kvaliteter enn som så! satiriske og morsomme tekster, låter som svinger og ja, utstråling, for eksempel. Kom og se selv!

Dessuten: Dj’ing ved Gammeldans – det nyeste klubb-konseptet fra Spoon Train Audio.

Torsdag 28. juli: MMM…
Johanne Isefiær McDougall og Ida Eline Tangen er Mmm – en deilig blanding av 80-talls synthpop og ny chillwave. Veldig unorsk, som man pleier å si! Og det liker vi. Dessuten er de jo særdeles stilige, og hva passer vel bedre i en klesbutikk, enn to stilige jenter som spiller sval sommermusikk? Vi gleder oss til å døse i ettermiddagssola med Mmm…

Fredag 29. juli: TBA

Lørdag 30. juli: Vivian Girls-vorspiel og avslutningsfest for 10 Lucky!
Ann Kristin, Rikke og Mari snurrer plater fra tidlig ettermiddag, og vi lader opp til konsert med Vivian Girls på John Dee. Dessuten: Supersalg!

Legg til ekstern kalender…