Vakre bord - RETRO

30 kunstnere, designere og interiørarkitekter er invitert til å dekke et bord, på sin egen måte, innen temaet “RETRO” på Frogner Hovedgård. Utstillingen er til inntekt for Oslo Røde Kors Barnehjelp.

Vakre Bord

[Bilde](Foto: Julie Sandberg)

Fam Irvoll kommer! Norges mest omtalte designer de siste årene ønsker å stille opp med en spesialtilpasset presentasjon. Endelig er det en mulighet for publikum til å se arbeidet til en av landets viktigste designere på nært hold.

Årets tema gir muligheter til bred tolkning av utstillerne, og vi kommer til å få se glass, smykkedesign, porselen, keramikk, skulptur, klesdrakter, billedkunst og selvfølgelig mer klassisk borddekning. Oslo Museum bidrar med en kavalkade over 1900-tallets historisk sett “riktige” borddekning.

Andre kunstnere som kan nevnes er glasskunstner Vidar Koksvik, møbeldesigner Olav Eldøy, journalist og videokunstner Charlotte Thiis-Evensen og verdensmester i blomsterdekor Stein Are Hansen.

Det er 11. gang utstillingen arrangeres. Utstillingen VAKRE BORD — Design i tiden er et samarbeid mellom Oslo Røde Kors Barnehjelp og Oslo Museum avdeling Bymuseet.

Legg til ekstern kalender…