Bernard Briis Band og Dj Frøya. Karlsøya Warm Up Session

Hausmania inviterer til en liten forsmak på sommerens villeste, vakreste og frieste nordnorske eventyr – Karlsøyfestivalen.

Som vanlig så stiller Hausmania med en liten delegasjon på festivalen på hippieøya i nord. Etter at Bernard Briis Band gjennom årene har spilt på Karlsøya i ulike settinger, mest legendarisk selvsagt da de tok hele festivalen inn for lun landing i Sandvika i 2009, har Karlsøyfestivalen dessverre ikke booket de i år. Dette stopper selvsagt ikke Briis karene som tar tommelen i egen hånd og haiker seg nordover for å spille i Karlsøy Kirke på søndagen.

Bernard Briis Band og resten av Hausmaniadelegasjonen har fått en liten pott reisestøtte fra Karlsøyfestivalen. Det som kommer inn på denne festen sper på dette budsjettet slik at Briis og de andre kanskje kan klare å karre til seg haik med en bevinget transportør. En fin fest blir det uansett.

Siden vi vet at det er midt i verste sommerferien så legger vi opp til en behagelig aften. Dørene åpner 22.00. Det er gratis inngang fram til 23.00. DJ Frøya (Propaganda Sound) starter kvelden med rootsy, dubba og digg reggaefeelin. Så når klokka har bikka midnatt en eller annen gang og parkdyrene har rukket å trekke inn og finne stemningen starter konserten med Bernard Briis Band.

Det er første Briis konserten i byen etter slippefesten for “The rise and fall of…”, og ryktene skal ha det til at det kommer til å bli en ganske sløy, seig og speijsa affære, selv til Bernard Briis Band å være…

[Bilde]

Bilder fra nasjet i 2009 (Alle foto Anka Nordenborg wakananka)

[Bilde]

[Bilde]

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…