BLOW UP! KICK-OFF: Paal Nilssen-Love Solo og VCDC

17. august på Mir starter Konsertforeninga og et lekkert knippe frijazzere en firedagers feiring av ettårs-jubileumet for unnfangelsen av vårt viltre kjærlighetsbarn Blow Up! Og fordi vi er så gira korter vi ned ventetida med et kraftig avspark på Mono med noen digge smakebiter på hva vi kan vente oss.

Paal Nilssen-Love er av de ypperste trommisene den improviserte jazzen kan by på. Han har spilt hundrevis av konserter med topp folk fra hele verden og i grupper som Atomic, The Thing og OffOnOff. Det er således ingen fare for at denne kvelden stagnerer i slæpp bossanova. Når Nilssen-Love lover full bombing går han NATO-alliansen en god gang, og denne kvelden varsler han å være skånselsløs i så måte.

VCDC slipper splitterny skive og består av en gjeng svært habile musikere. Den rutinerte amerikanske cellisen Fred Lonberg-Holm besøkte Mono sist i mars med hans fantastiske gruppe Seval. Ellers utgjøres VCDC av klarinettist Frode Gjerstad, som har blåst i horna i en halv mannsalder, den eminenete vokalkunstneren Stine Janvin Motland og hennes makker fra Motsol, den hyperaktive trommeslageren Ståle Liavik Solberg.

Sjekk ut VCDC her : http://soundcloud.com/stllvkslbrg

http://www.konsertforeninga.no

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…