UTSTILLING MED LEONARD COHEN 13-28 AUGUST

[Bilde]

Vi har gleden av å invitere til kunstutstilling med Leonard Cohen lørdag 13.august kl 12.00!

Initiativtakere:
Adam Cohen, Anne Cecilie Bodin Larsen og Frode Jacobsen (Come Out) i samarbeid med Galleri Ramfjord.

GALLERI RAMFJORD ÅPNER NYTT PROSJEKTROM MED LEONARD COHEN!

13.august åpner Galleri Ramfjord ny avdeling i Schwensensgate 1 på St.Hanshaugen. Galleriet vil da ha 3 innganger til 3 forskjellige gallerier og nærmere 400kvm utstillingsplass på samme adresse.

Adam Cohen, Kari Bremnes og Ingrid Olava vil bidra med sine tolkninger av Cohens sanger og Håvard Rem åpner selve utstillingen!

Ikke alle kjenner til den legendariske musikerens billedkunst. Cohen arbeider med ulike teknikker; pastell, kull, tegning på data og grafikk. Verkene er ofte preget av humor og ironi, av og til med karrikerende innslag og med tekstbrokker og kommentarer. Han har tidligere stilt ut i bl.a Babinsky Gallery i Toronto, Lando Gallery i Vancouver, Goodhall Gallery i Manchester, og TD Lounge Gallery i Montreal.

Vi har inngått samarbeid med Øya-Festivalen og konsertene og utstillingen inngår i Øya-programmet. Konsertene og vernissagen begynner kl 12.00, og publikum kan gå videre for å få med seg konsertene på Øya fra kl 15.00. Arrangementet i Galleri Ramfjord vil være gratis.

Samarbeidspartner: Øya-festivalen

Bidragsytere:
Michael Petit, Håvard Rem, Kari Bremnes, Ingrid Olava, Bianca Boege, Geir Ove Harnes og Jan Vardøen.

Åpningsutstillingen med Leonard Cohen er representativ for hva som kommer til å vises i det nye prosjektrommet fremover; en litt annerledes utstilling som inkluderer billedkunst, innstallasjon, video, musikk og lyrikk.

Velkommen!

Åpning: lørdag 13.august 12.00-15.00

Øvrige åpningstider: torsdag-fredag 12-18 og lørdag-søndag 12-16

Legg til ekstern kalender…