CIE BAL (FR) ELOGE DU POIL

Her representerer den skjeggete damen femininitet på en mystisk, frastøtende og attraktiv måte, en uavhengighet som verken kan kontrolleres eller defineres. Skjegget gir den feminine kvinnen en maskulin kvalitet som fascinerer.

Den skjeggete kvinnen er fri fra alle konvensjoner. Hun er nært knyttet til en fortid som kommer til overflaten – galskap og ekstrem klarhet.

I lovprisning til skjeggveksten, ubrukelighet og visse former for grusomhet, 
gir kvinnen liv og bevegelse til ting som hodeskaller, konkylier, strå og eggeplommer. Samtaler mellom hodeskaller fra grevling, geit og hodet til den skjeggete damen. Et levende menneskehode avskåret fra kroppen blir et bilde på den moderne vestlige kulturs forhold til vår fysiske natur.

Kvinnen som buktaler lar oss høre andre stemmer. En illusjon avslører indre stemmer som forteller om ting som er gjemt og sjelden kommer til overflaten.

Grevlingen er en bajas i direkte kontakt med publikum. Han gjør narr og ler av sine egne vitser. Geiten inviterer oss til å kutte pulsåren i håndleddet for å observere hvert stadium av vår egen død.

Når den skjeggete damen manipulerer gjenstander eller sjonglerer, er det kroppen som snakker. Kroppen balanserer objekter og føttene gjør hendenes jobb.

Karakterene hun viser oss er våre menneskelige svakheter. Hun viser oss ting vi har glemt, ting fra bunnen av våre dyp og dermed brennende aktuelle.

Passer for ungdom og voksne.

Legg til ekstern kalender…