Avlyst
Hilde Marie Kjersem

Anti-pop som treffer deg midt i magen

Hilde Marie Kjersem er født i Ålesund i 1981, og har holdt på med musikk siden hun begynte å turnere med Rikskonsertene som 14-åring. Hun er utdannet jazzvokalist fra Norges Musikkhøgskole, og mye av musikken hennes har vært jazzbeslektet, men det begynner sakte men sikkert å viskes ut nå, til fordel for anti-pop med en smartness og nerve som bør treffe de fleste mennesker med sjelslivet intakt, midt i mage- og/eller hjerteregionen.

Hilde Marie solodebuterte med albumet A Killer For That Ache i 2008. Fra før hade hun da gitt ut Red Shoes Diary med TUB Quartet og duoplate med Jon Eberson Twelve O’Clock Tales og Jon Eberson Groups Comfort Call.

Hennes siste plate Let’s Let Go er et klassisk break-up-album, utleverende, bittert, sårt, men også lettsinding. Hilde Marie har skapt et helt eget musikalsk rom av intensitet og tilstedeværelse som ikke lar deg forbli uberørt.

Hilde Marie Kjersem (voc), Hedvig Mollestad Thomassen (git), Jo Berger Myhre (bass), Christer Knutsen (keys), Ivar Loe Bjørnstad (dr)

Jazz:Talk kl 19.30: “Sights” – en kunstnerisk konsertfilm av og med trioen In the country og kunstneren C. A. Breda-Guldbrandsen

Legg til ekstern kalender…