Jazzland 15 år! Dag 1

Håkon Kornstads soloprosjekt + Stein & Maris Daydream Community

Plateselskapet Jazzland ble etablert i 1996 av jazzmusiker Bugge Wesseltoft, og har i årenes løp etablert seg som et av de viktigste jazzlabelene i Europa.
I år fyller de 15 år, og feirer det hele på Victoria over to kvelder med smakebiter fra etablerte og helt ferske Jazzlandartister.

STEIN & MARIs DAYDREAM COMMUNITY

Denne duoen har på kort tid opparbeidd seg nærmest kultstatus i Bergenstraktene. Stein & Mari hadde også konsert under fjorårets Vossa Jazz. Om konserten skrev Lars Mossefinn i Jazznytt: ”Musikalsk spenner det frå støy til country og overgangen frå det eine til det andre høyres som det mest naturleg i denne verda. Duoen greier å skapa ein god og avslappa atmosfære og kombinerer det med ein fullkommen kontroll på knappar og strengjer. Det blir fest i heimen når Stein & Mari er på besøk!"

HÅKON KORNSTAD SOLO

Håkon Kornstad trakterer tenor- og barytonsaksofon, flutonett, fløyter og en loop-maskin – det er alt han trenger for å lage sin musikk. Enmannsorkestret Kornstad besørger vakkert, suggererende, heftig og fantastisk og alt skjer her og nå, og ingenting vil bli likt neste gang.

Foto: Erik Burås

Legg til ekstern kalender…