Heartfelt på Café Kaos

Vi gir ikke slipp på sommeren helt enda og inviterer til konsert i bakgården på Café Kaos i Thorvald Meyers gate med Heartfelt. Gikk du glipp av konserten på Øya får du nå en ny sjanse til å høre Heartfelt live før de går i studio igjen for å gjøre debutplaten ferdig.

Det har vært en travel sommer for Heartfelt med lanseringen av prosjektet XV – en samling av femtensekunds-teasere fra en plate som ikke eksisterer med tilhørende musikkvideoer, samt remikser av bl.a. School of Seven Bells. I tillegg fikk musikkvideoen til Homestreet sin premierevisning under en sagnomsust kveld på Cappelens Forslag, og som om ikke det var nok, ble også Symfoni #1 urfremført av et orkester for en uke siden.

På Café Kaos spiller Heartfelt med fult band og byr på helt nye låtar samt et utvalg fra hans to EPer. Hør mer på Spotify: Goodenough
The Heartfelt EP

Konsertstart 22.00
CC: 50,-
ID: 20 år

www.heartfelt.no


Heartfelt begynte å dukke opp på scener i Oslo og andre steder for et par år siden og han har bl.a. delt scener med band som High Places, Chairlift, The Blow, Hjaltalin, m.fl. Live spiller han solo, med band og en sjelden gang med orkester. Heartfelt har spilt konserter i bl.a. Shanghai, London, Berlin, San Fransisco, samt på den legendariske klubben Viper Room i LA. Den ambisøse debutplaten til Heartfelt med fult band, kammerorkester og gjestemusikere slippes i løpet av vinteren.

Legg til ekstern kalender…