INDIESEKSUELL 1 ÅR! Live: Thelma & Clyde

[Bilde]

Indieseksuell har bursdag!

Etter en liten sommerferie fra Revolver, et herlig besøk på Blå sammen med klubbkonseptet FIRE, er Indieseksuell endelig tilbake der de hører hjemme. Dette markeres ved å flyttes fra torsdager til FREDAGER, og ved å booke et av landets mest spennende band, nemlig THELMA & CLYDE! Dette skjer på dagen ett år etter at Indieseksuell ble arrangert første gang.

Thelma & Clyde er kjent for sitt eksentriske og sensuelle liveshow der kostymer, dans og video er visuelle virkemidler. Lydbildet er en blanding av mørke, svevende popsekvenser og sterkt dansbare rytmer.

Har du ikke fått med deg det før, så er dette en glimrende sjanse til å få med deg en totalpakke som er fullstendig uimotståelig.

OG! Denne gangen blir det besøk av fantastiske Lucy Swann i DJ-båsen! Hun slapp i 2010 sitt debutalbum Le Petite Mort, og derfra ramlet det ut den ene herlige poplåten etter den andre. Vi garanterer at det kommer til å ramle ut mye av den kategorien også når hun spiller andres musikk. Hun joiner Edvard Popper & Wolf Resenlund som til sammen sørger for at dansegulvet på Indieseksuells første fredag noensinne kommer til å bli ellevilt!

Det er heller ikke umulig at det dukker opp en overraskelse eller to!

Legg til ekstern kalender…