RAPPERS DELIGHT! LIVE: Rapper Ted & Daltone (Swe) DJ: Don Martin

[Bilde]

I våres slapp Rapper Ted sin mye omtalte singel, “Din Mamma”, som smalt rett opp på ITunes “hiphop top 10” og var en av de mest spilte låtene på Ametists radioprogram “En kärleksattack på Svensk hiphop” allerede i 2010 før den var sluppet. I tillegg ble den etterfulgt av en legendarisk musikkvideo hvor man får se Rapper Ted utfolde seg i et klassisk mor/datter-trekantdrama, samt avslutte det hele med en dampende kjøkken-scene. Singelen, “Din Mamma”, har også nylig fått en norsk remix via Diamantbyen-trioen Bankmenn.

“Din Mamma” [Video]: www.youtube.com/watch?v=XfC…

Nå slipper han snart også sin andre singel, “Ladda”, med veteranen Chords som gjest, som handler om å komme seg bort og ta en pause. Og som ikke det er nok så slipper Ted 11 spors Lp i august med navnet “Kultgubbe”, som burde være et must for alle som elsker skandinavisk rap.

Daltone har lenge vært en markant del av den svenske hip-hop-scenen, og etter et antall mixtapes og singelslipp så slapp Daltone albumet “Stort Hjärta” i 2010 til kritikernes store fornøyelse. I 2011 har han sammen med sin gruppe DBS (Det Blå Skåpet) rukket å fylle anerkjente Kägelbanan, varmet opp for Wu-Tang Clan og rest Sverige rundt med Rapper Ted. DBS består av blant annet Pst/Q, Organismen, Öris, Toffer, Roffe Ruff, Mächy, Queff, Martin Zamora, DJ Large og Obnoxiuz.

Scene-duoen slapp også “Howard Who & en flaska Mateus EP” tidligere i år, hvor de samarbeidet med Adam Tensta-produsenten Howard Who (RMH, St. John’s Dance), som gjestes av blant annet Adam Tensta på svensk(!!).

Nå kommer altså superduoen Rapper Ted & Daltone til Oslo for å gi det norske publikumet en uforglemmelig kveld!

Legg til ekstern kalender…