Skrillex live

[Bilde]

Med over 80 millioner treff på Youtube og mer enn en million fans på Facebook, er SKRILLEX i dag en av verdens desidert største produsent- og DJ-stjerner. Den siste EPen hans ”Scary Monsters and Nice Sprites” gikk rett inn på førsteplass på iTtunes sin dance liste. Til høsten tar han med seg sitt liveshow over dammen for aller første gang og 22. november kommer han til Oslo Spektrum for å gi oss høstens mest spektakulære party!

“”http://www.youtube.com/embed/WSeNSzJ2-Jw" allowfullscreen frameborder=“0” height=“345” width="560">"

Bak navnet SKRILLEX skjuler det seg en 23 år gammel fyr ved navn Sonny Moore. Han har bakgrunn som vokalist i post-hardcore-bandet From First to Last, før han skiftet beite og la dance-scenen i L.A. for sine føtter. Etter at han i fjor sommer ble med Deadmau5 på USA-turné har populariteten hans eksplodert, og i vinter gikk hans siste EP ”Scary Monsters and Nice Sprites” rett inn på førsteplass på iTunes’ dance-liste.
I dag samarbeider SKRILLEX med artister som Lady Gaga, Bruno Mars, Korn og The Black Eyed Peas, og senest for et par måneder hadde han med seg Korn som gjesteartister på en konsert .

“”http://www.youtube.com/embed/2cXDgFwE13g" allowfullscreen frameborder=“0” height=“345” width="560">"

Hjemmeside
Myspace
Facebook

Atomic Soul

Legg til ekstern kalender…