Oslo World Music Festival: Jungelscenen

Jungeltelegrafen har i mange år holdt et øre til jorden for å registrere og dokumentere hva som skjer på den globale musikkscenen her til lands. Dette førte til nyskapningen Jungelscenen under Oslo World Music Festival i fjor.

Hanne Tveter
Hanne Tveters utgivelse ”Cruxando fronteras / Å krysse grenser” i vår viste mulighetene i møtet mellom meksikanske og norske musikktradisjoner. Vi har bedt henne gi oss den meksikanske dimensjonen ved hennes musikk, og med Sverre Indris Joner i bandet, er vi trygge på en magisk seanse.

Diom de Kossa
Tilhører superlaget blant afrikanske musikere i Norge. Perfeksjonistisk og fet produksjon, på grensen til slick, er varemerket – og selvsagt samarbeid med kremen av norske afromusikere, som Olav Torget og Kenneth Ekornes. På ”Baba Toulenga – In My Fathers Shadow” viste han frem alt han kan, fra polert reggae via heftig afropop til tradisjonsmusikk fra hjemlandet Elfenbenskysten. Diom de Kossa vil spille siste delen av kvelden og inn i svette natta.

Nico D
Nico D er den første nordmann som har besteget førsteplassen på jamaikanske reggaelister, da han sammen med Jah Mason klinte til med singelen ”Ruff Times” i fjor. Jungeltelegrafen har fulgt Nico D i mange år, og det er en glede å kunne invitere til en finfin liten dose dancehall på Blå.

Line-up: Diom de Kossa- sang, perkusjon, Kenneth Ekornes – trommer, perkusjon, Olav Torget – konting-gitar, Khalid Salih- bass, Jørn Erik Ahlsen – gitar

Line-up: Hanne Tveter – vokal, Sverre Indris Joner – trekkspill, Antonio Torner – trommer, cajon og perkusjon, Torbjørn Sandvik – gitar, jarana og tres, Vidar Ytre-Arne – fele, Roger Morland – bass, Ole Andreas Olafsrud – perkusjon

Legg til ekstern kalender…