FELDENKRAIS WORKSHOP

FELDENKRAIS WORKSHOP
AWARENESS THROUGH MOVEMENT

Med autorisert Feldenkraispedagog Marit Ødegaard

10/9 og 11/9 september fra 12-1500.
The Place, Niels Juelsgate 38.
Kurspris kr. 900,-

Feldenkraismetoden er mye brukt av musikere, dansere og andre utøvere. Awareness Through Movement vil lære deg å finne frem til bærekraften i skjelettet, og dermed frigjøre muskelsystemet for bevegelse. Feldenkraismetoden dereier seg om hvordan du kan finne frem til den funksjonelle bevegelsen som kroppen din er skapt for å kunne gjøre. Feldenkraismetoden hjelper også mange med smerter i muskel og skjelettsystemet.

Awareness Through Movement timene inneholder spesifikke funksjonelle bevegelsesstrukturer Undervisningen foregår som oftest liggende eller sittende på gulvet, og bevegelsene er langsomme og komfortable. Mange erfarer en dyp avspenthet etter en Feldenkraistime.

Alle kan delta denne helgen, uansett alder, bevegelseskunnskap og profesjon!

MOSHÉ FELDENKRAIS
1904-1984, israelsk forsker og fysiker med svart belte i judo. Han måtte lære seg å gå på nytt etter en alvorlig kneskade. Dette førte til et omfattende studie og livslangt arbeide omkring bevegelse og læring basert på nevrologi og hjerneforskning.

MARIT ØDEGAARD
Utdannet ved Statens Balletthøyskole, autorisert Feldenkraispedagog siden 2005.
Undervist for bl. annet Skolen for Samtidsdans, Rom for Dans, ProDa, CODA Internasjonale Dansefestival, Skuespillersenteret, Danscentrum Gøteborg, Elixia, Torggata bad treningssenter, Arca aktivitet og helse, The Place Oslo og Centre National de Danse de Paris.

Kontakt: [email protected]. 92842245

Legg til ekstern kalender…