Dittoslo.no inviterer på gratis konserter! Gerilja - Stereopol - EstherOrkester

[Bilde]

Onsdag 14. september kan du bli med på lanseringsfest med dittOslo. Festen er klokken 18:30 på Månefisken, og vi deler ut 250 gratis konsertbilletter etter førstemann til mølla-prinsippet.

Festen er gratis, og påmelding skjer via linken under.

Bruk denne linken: Meld deg på

Gerilja:

Gerilja (fra spansk guerrilla, «liten krig»). Med innflytelser som strekker seg fra langhåra argentinske fotballhelter til Megadeath, gammel Aerosmith, Primal Scream og Alice Cooper – så treffer Gerilja deg i magen som aldri før. Først kom Ep, så kommer det skive. 2011 er året da døgnfluedødaren nok en gang skal ut i rampelyset.

Myspace

Stereopol:

Stereopol spiller melodiøs rock som hopper fra stil til stil med svevende melodier og kontant vittighet.
Dette er svevende metropolmusikk der gode melodier, fine taktskifter og vokal med stor innlevelse dominerer lydbildet. Denne musikken reflekterer et band der medlemmene åpenbart er opptatt av alle typer musikk, og alle de ulike referansene skaper et spennende musikalsk grunnlag. Bandet slapp sin debut-EP 2. mai 2011 på eget label.
Hjemmeside www.stereopolband.com/

EstherOrkester:

Leken pop med uhøytidelig sjarm, fransk storbykabaret eller håpefull melankoli; det er vanskelig å sette EstherOrkesters lydbilde helt i bås. Men hvis Feist, Regina Spektor og Tom Waits skulle starte café sammen i Paris, ville EstherOrkester spilt på åpningskvelden.
Bandet har rukket å lage to kritikerroste album på to år, og har fått rungende ros for å blande den gode melodien med sterke tekster, der det musikalsk balanseres mellom det finurlige og det gjenkjennelige.
Hjemmeside

Legg til ekstern kalender…