KILROY live 2011

KILROY har invitert universiteter og reisepartnere fra hele verden til KILROY live 2011. Her vil de guide og inspirere deg til ditt studieopphold i utlandet, drømmereisen Jorden Rundt eller til helt andre former for eventyr ute i den store verden.

Så om du planlegger backpacking i Sør-Amerika, gjerne vil studere økonomi på Hawaii eller kjøre gjennom Australia i en firehjulstrekker, så er dette dagen hvor du kan være sikker på å få et dytt i riktig retning.

Utover muligheten til å møte våre samarbeidspartnere fra hele verden tilbyr vi under KILROY live konkurranser der du blant annet kan være med i trekningen om å vinne to flybilletter Jorden Rundt til en verdi av kr. 26.000,-. Alt du trenger å gjøre er å møte opp i Marmorhallen og svare på noen enkle spørsmål. Vinneren vil bli offentliggjort etter KILROY live på vår hjemmeside.

I tillegg til konkurranser vil det også bl.a være reise- & studieforedrag pluss en rekke spesielle tilbud.

I tiden fram mot KILROY live vil du finne mer informasjon om hvem du kan møte, og hva som skjer på KILROY live lørdag 10. september på KILROY sin hjemmeside www.kilroy.no

Dato: Lørdag 10. september 2011

Sted: Marmorhallen, Kirkegata 21, 0153, Oslo

Tid: 11:00-16:00

Inngang: Gratis

Velkommen!

Legg til ekstern kalender…