Hooman Sharifi «To be, means to resist, resist what you are not»

[Bilde]

Denne forestillingen er enkel og jordnær. Den er direkte og full av feller. Denne forestillingen prøver igjen, igjen og igjen og prøver og prøver.
Hooman Sharifi inviterer her publikum til å være med på en reise full av klisjeer hvor fysisk språk oversettes til kjærlighet, død og politikk.

“Transparent, naken, sårbar og tilgjengelig. Vi balanserer på en hårsbredd. Det kommer til å rocke, vi kommer til å falle, vi kommer til å reise oss opp, vi kommer til å grine, vi kommer til å le og synge. Vi kommer til å bevege deg. Kroppen smuldres vekk, ingen kropp, ingen identitet bare kjøtt, blod, bein, nerver og organer. Vi kommer til å bevege dere. Velkommen inn” (Hooman Sharifi)

Impure Company/Hooman Sharifi har gjennom sin 10 år lange karriere etablert seg som et sentralt navn i europeisk scenekunst, og har gjestet en rekke internasjonale festivaler. Med bakgrunn i kompaniets motto, ”kunst er politikk”, er kompaniet blitt anerkjent for en intens energi og en sterk politisk vilje til å skape engasjement hos sitt publikum. Kompaniet har gjestet Black Box Teater en rekke ganger, sist med forestillingen «NO project» våren 2011.

Legg til ekstern kalender…