Allah Made Me Funny - World Domination Tour

[Bilde]

Med sin ”World Domination Tour” tar det internasjonalt anerkjente muslimske komikollektivet en ny bit av verden, etter å ha lagt under seg land på fem kontinenter.

Allah Made Me Funny kaster seg fryktløse over det norske publikummet og ingen temaer forblir urørte: religiøse, etniske og politiske problemstillinger blir grundig gjennomgått. De tilbyr humor fra et muslimsk perspektiv og leker med muslimske stereotyper. Med dette ønsker de å bygge broer mellom muslimer og ikke-muslimer verden over, og et av målene er å kunne forbedre forståelsen av islam via komedie.

Trioen er en av verdens lengstlevende komedieturnéer. Nå er de igjen klare for å ta verden med storm og med World Domination Tour serverer de ferskt og engasjerende materiale. Mohammed Amers livlige energi, Azhar Usmans smittsomme vittigheter, og de komiske observasjonene til Preacher Moss gjør dem til tidenes morsomste muslimer.

Som de selv sier: “What do you get when you combine three Muslim comedians: 1 African-American + 1 Indian-American + 1 Palestinian-American = Allah made me funny!” Dette er en glimrende anledning til å stifte bekjentskap med gruppen!

www.allahmademefunny.com

Unummererte sitteplasser.

Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg.

Legg til ekstern kalender…