Grenselandet - kortlaivfestivalen 2011

[Bilde]

LAIVFABRIKKEN og FANTASIFORBUNDET presenterer
GRENSELANDET
Kortlaivfestivalen 2011

Grenselandet er en kortlaivfestival over to dager i Oslo. På festivalen kan du prøve korte og spennende spill fra Norge, Hviterussland og Europa. Gjør deg klar til korte og intense rollespillopplevelser!

Grenselandet finner sted 28. og 29. oktober på Chateau Neuf på Majorstua. Vi spiller en pulje på fredagen fra 17-21, og to puljer på lørdag. I lunsjen blir det et kort seminarprogram om bruken av laiv som metode internasjonalt, og på kvelden blir det en skikkelig fest. I hver av puljene blir det flere spill å velge mellom.

Det endelige programmet er nå klart, og det er mulig å melde seg på for å reservere plass. Se beskrivelse av programmet på Laivfabrikkens nettsider . Vi kan skilte med finalistkandidatene i The Belarussian Larpwriter Challenge og spennende nye spill fra de nordiske landene, Polen og Slovakia!

Vi inviterer nye og gamle laivere, Oslofolk og utebysfolk, nordmenn og utlendinger til en lavterskel laivfestival. Arrangementet er gratis, og det er fullt mulig å delta bare på noen av arrangementene. Det er mulig å melde seg på til de enkelte programpostene, men det er også mulig å dukke opp uten å være påmeldt. Vel møtt!

Legg til ekstern kalender…