Rockeulven

Rockeulven

Premiere 13. oktober på Hovedscenen. Av: Tyra Tønnessen og Ragnar Olsen. Inspirert av filmen “Mama”/“Rockn Roll Wolf” av Elisabeta Bostan. Musikk: Temistocle Popa og Gérard Bourgeois.

Dyrisk familiemusikal på Hovedscenen!

Høstens storsatsing på Nationaltheatret er tv-klassikeren om rockeulven, geitemamma og killingene i en splitter ny sceneversjon.

Geitemamma tar morsrollen på alvor. Hun er eneforsørger og pliktoppfyllende mor for killingene sine. Men innerst inne har hun en drøm om spenning, villskap og rock’n’roll. Det finner hun ikke i det kontrollerte livet hun lever blant griser, sauer og andre kjedelige tamdyr. Men Ulven har det hun søker. Han er vill, uforutsigbar og farlig kjekk. Hva om hun for en gangs skyld tillot seg å være litt uansvarlig? En bitte liten flørt med ulven, bare …?

Rockeulven er en fargesprakende og eventyrlig musikal. Mange husker kanskje kultfilmen om den rocka ulven og geitekillingene. Filmmusikalen Med Grimm og Gru blir vist på NRK med jevne mellomrom, og har til og med egen fanklubb! Med den østeuropeiske filmen Mama som utgangspunkt har regissør Tyra Tønnessen og Ragnar Olsen skrevet en moderne musikal som både barn, foreldre og besteforeldre vil føle at treffer nettopp dem. Rockeulven handler om kjærlighet, om foreldrerollen og om dragningen mellom det tamme og det ville. Tematikken er aktuell for moderne foreldre og andre kontrollfriker. På scenen møter du geiter, sauer og griser, gaupe, jerv og ulv, et esel, en papegøye og mange andre tamme og ville dyr. Her vrinskes, gryntes og slafses det på dyrisk vis, alt i en fantastisk musikalsk innpakning.

Regi: Tyra Tønnessen.
Scenografi og kostymer: Dagny Drage Kleiva.

Legg til ekstern kalender…