ASCENSION MEDITASJON FOR KUNSTNERISKE UTØVERE!

VELKOMMEN TIL HELGEKURS 23. TIL 25. SEPT. i Høvikkollen 1

Instruktører: Melanie Padma Smirou og Colette Ambala Smirou
[Bilde]

Hva ønsker du deg av livet? Noen skulle ønske de hadde mer tid, mer overskudd, og flere materielle goder. Andre er interessert i å utvikle seg og få økt innsikt på områder som opptar dem. Mange vil stresse mindre, oppleve mer glede og nyte livet bedre. Vi er uansett ytterst sjelden 100% takknemlige for livet vårt og da er det lett å fokusere på mangler og det negative. I bunn og grunn søker vi alle etter en opplevelse av indre ro og tilfredshet. Om vi er så heldige å oppleve dette er det ofte kun av og til, men ikke som en stabil tilstand.

Alle som har kreative yrker har opplevd øyeblikk når den kreative prosessen tar over. Tiden står stille, det er ikke rom for tanker, kommentarer, problemer, krav eller mas. Der finnes ikke bekymring om fremtid eller fortid. Det er kun opplevelsen av ren tilstedeværelse. Hva om det fantes et enkelt grep for å kunne oppleve denne tilstanden av fullstendig tilstedeværelse, ikke bare når du skaper, men også ellers i livet?

Ascension meditasjon er enkle og behagelige teknikker som kan brukes både med øynene åpne og lukket og som lett bringer deg her og nå – der det største potensialet i din naturlige skaperkraft finnes. Prestasjonspresset avtar til fordel for bedre fokus, økt ytelsesevne, utholdenhet og selvtillit, og friere flyt av inspirasjon, spontanitet og kreativitet – også utover de kunstneriske øyeblikkene.

Visste du at et menneske tenker i gjennomsnitt 100 000 – 120 000 tanker hver dag? Vi hører på og orienterer oss etter disse tankene dag ut og dag inn. “Jeg skal, jeg burde, jeg må, jeg kan ikke…” Vi legger ikke merke til alle tankene som gjerne er de samme som repeteres og er negative i forhold til oss selv og verden rundt oss. Hvis vi er mest opptatt av det som foregår i sinnet vil vi kun leve et begrenset liv med hemmet spontanitet. Ascension lærer oss å bli bevisst tankene og se forskjellen på å ha tanker og å faktisk tenke dem. Dette gir en opplevelse av frihet og flyt.

Regelmessig praksis av Ascension kan forandre livet ditt. Eller mer spesifikt: det forandrer både din holdning til alle aspektene av livet ditt og din opplevelse av det.

Ascension meditasjon krever ingen forkunnskaper og følger ingen religiøs tro.

Legg til ekstern kalender…
#kurs