Releasekonsert og musikkvideo-release i OSLO: HANNE KOLSTØ Riot Break

[Bilde]

16.september slipper Hanne Kolstø endelig sitt soloalbum Riot Break. Dette blir feiret med releasekonsert/musikkvideovisning av “The City” (regi: Fred Arne Wergeland), samt boblevann på Sørlandets kunstmuseum slippdagen. HURRA!

Musikken har hun funnet i glemte spilledåser og kasserte synthesizere. Oppveksten i skyggen av sunnmørsalpene og det siste tiåret i Kristiansand har satt spor. Det ligger ofte en Obstfeldersk fremmedgjorthet og murrer bak ord og toner. Selv i de vakreste poplåter ligger desperasjonen og dirrer i Hannes mystiske røst.

Albumet er produsert sammen med Øyvind Røsrud Gundersen (Jens Carelius, Rumble in Rhodos, Siri Nilsen). Øyvind blir også å finne på scenen denne kvelden, i tillegg har Hanne med seg Jonas Barsten Johnsen på perkusjon.

Det vil være mulighet for kjøp av vinyl med digital nedlastingskoder, i tillegg til merchandise.
Coverbildet til plata er malt av Kristiansandskunstner Erik Pirolt.

WimpITunesHanne Kolstø’s hjemmeside

Special guest:
Mikhael Paskalev


PRESSE:

“Sommerens festivalprinsesse”
– Morgenbladet

“Solodebuten kommer i 2011, og kan fort være en av årets mest spennende norske skiver”
– Øyafestivalen

“Noen av oss har etter hvert blitt avhengige av denne stemmen- jeg kan umulig være alene om å ha oppdaget denne sjeldne kvaliteten av å føle det som noen stryker meg over håret og sier at alt kommer til å gå bra”
– Tommy Olsson anbefaler Hanne Kolstøs singel “The City” i Morgenbladet

“Da vi hørte Hanne Kolstø live første gang, booket vi henne til festivalen på stedet, og vi kan med hånden på hjertet si at dette er en av de norske platene som kommer i år, vi gleder oss mest til”
- Slottsfjellfestivalen

MUSIKKVIDEO – RIOT BREAK

Legg til ekstern kalender…