Cortex turnè Høsten 2011!

[Bilde]

Cortex skal ut på turnè denne høsten!! Dette blir stor stas og hæla i tapeten, og du bør befinne deg på et av de stedene Cortex spiller i løpet av høsten! Bandet ga ut debutalbumet Resection i januar og høstet meget gode kritikker hos pressen! På turnèen blir det fremført en salig blanding av materialet fra plata og nytt materiale fra Thomas Johansson.
Bandet består av Thomas Johansson – trompet, Kristoffer Alberts – sax, Ola Høyer – kontrabass, og Gard Nilssen – trommer

På konsertene på Glen Miller i Stockholm har vi også vært så heldige og fått med oss det svenske trommefantomet Jon Fält, da vårt eget fantom Gard Nilssen desverre ikke kunne være med over til søta bror.

Konsertene er støttet av Norsk Jazzforum, Norsk Kulturråd og Fond For Utøvende Kunstnere!

[Bilde]

Cortex er en energisk kvartett hvor musikerne deler en felles musikalsk platform, godt befestet i den amerikanske avantgardejazzen fra 60 og 70 tallet. Bandet har en særegen sound, og musikken blir betegnet som melodiøs, rytmisk, kraftfull og sjangeroverskridende. De spiller kun originalkomponert materiale av Thomas Johansson.
Bandet består av fire av de mest brukte unge jazzmusikerene i Norge i dag, og er kjent fra andre band som Mathias Eick, Team Hegdal, Sasquatch, Friends&Neighbors, Supersonic Rocketship, Golden Dawn, m.fl.

Turnèrute:

  1. 29.09.11 – Grenland Jazzforum, Kafè K, Porsgrunn
  2. 04.10.11 – Blå, Oslo
  3. 07.10.11 – Glen Miller Kafè, Stockholm
  4. 08.10.11 – Glen Miller Kafè, Stockholm
  5. 15.10.11 – Dølajazz, Lillehammer
  6. 18.10.11 – Playdate, Bergen
  7. 19.10.11 – Bøker og Børst, Stavanger

Vel møtt!

Legg til ekstern kalender…