Seminar: Treff ditt publikum! Dag 2

NFI:LAB inviterer til et tre dagers seminar om filmlansering. Seminaret er først og fremst rettet mot filmbransje, men innhold og tematikk er også svært aktuelt og lærerikt for andre bransjer.
I en tid preget av et bredt norsk filmtilbud, konstant informasjonsstrøm og en filmbransje i en digital transformasjon – hvordan vil din film nå sitt optimale publikum?

Vi tilbyr tre innholdsrike dager med en rekke forelesere fra inn- og utland. Hver dag har sitt tema: FORVENTNING, VALG og TRENDER. Seminaret arrangeres 21.- 23. september på Filmens Hus i Dronningens gate 16 i Oslo. Programmet foregår fra 10.00-16.00 alle dager. Du velger selv hvilke dager du ønsker å delta. Prisen per dag er kr 400,-.

Utdrag av programmet for torsdag 22. september:

”TREFF DITT PUBLIKUM: VALG”

Gjesteforelesere:

Filmprodusentene John M. Jacobsen og Sveinung Golimo har stått bak noen av de største filmsuksessene i Norge. De forteller om hvordan de la opp lanseringen av publikumsvinneren Trolljegeren.

Marius Myhrvold, rådgiver og faglig leder for digital PR i Gambit Hill & Knowlton, vil snakke om sine erfaringer med hvordan selskaper bør navigere i det digitale medielandskapet.

Louise Vesth er produsenten bak Klovn the Movie, den mest sette filmen i Danmark i 2010. Hun deler sine erfaringer fra lanseringen av filmen.

Se fullt program og liste over alle forelesere for dagen på www.nfi.no/lab.

Legg til ekstern kalender…