Vitenskap i hverdagen: MAT

Fra gen til gane – med myter på menyen.

Gå ikke glipp av en kveld med ny kunnskap, frisk debatt og spennende smaksprøver fra norske matleverandører.
Arrangementet er gratis og åpent for alle!

Hva vet du om genene i maten din? Er genmodifisering løsningen på verdens matproblemer? Eller bør vi holde fingrene fra fatet?

Etter ti år og over 1,6 milliarder kroner investert i bioteknologisk forskning inviterer Forskningsrådet til en spennende kveld om bioteknologi og mat.

Du får på en enkel og underholdende måte innsikt i forskning på genmodifisering og produksjon av mat på land og i vann.

Seminaret er en del av Vitenskapsåret i regi av Kunnskapsdepartementet.

Møt opp på den uåpnede Mathallen i Maridalsveien 16 i Oslo 12 oktober fra kl. 16:15 for ny kunnskap, frisk debatt og smaksprøver fra norske matleverandører.

Legg til ekstern kalender…