LOVE THY BROTHER // kent horne + mike wewswa (uganda)

[Bilde]
KENT HORNE
…er tilbake med den musikalske gullruta innen polyrytmisk dunk-dunk musikk; dvs. nymotens elektronisk klubbmusikk godt blanda med afro disko, merengue, karibisk funk og brasiliansk 60’s beat på en seng av raff soul.

Kent Horne vokste opp på 70-tallet med prog rock, dub og psychedelia, og satte mengder av old school hip hop, tidlig synth, metall og house i platehylla før platesnurringa tok til på Jazid Club, Blå, …S&C og Lille Eyolf på slutten av 90-tallet. Her bys det på en jazza og rocka tilnærming til håndarbeidet.

MIKE WEWSWA
Da Horne troppet opp på en spillejobb i 2.etg. på Dattera Til Hagen for noen år siden var gølvet allerede boblende sjøsykt og slått ut i full booty bounce. Kenya feiret nasjonaldag sammen med omtrent 50-100 ethiopere og folk fra landene rundt, og det var naturlig å bevare stemningen ved å be dj’en opp til litt “back-to-back” et par timers tid. Det var Mike Wewswa som hadde satt grunntonen til det som ble en uforglemmelig aften.

3 år etter har vi endelig funnet riktig anledning til å be han med igjen. Mike Wewswa er en sjelden perle av en dj og platesamler. Han har sanket skiver i mange, mange år og vil garantert by på musikk, og spesielt tøffe ting fra det afrikanske kontinentet, som du aldri har hørt før; for en stor del vestlig influert, beat-basert musikk fra 60-tallet til idag.

Her er det bare å gjøre seg klar til booty bouncy bump bump, og samler du musikk; husk notatblokk.

Legg til ekstern kalender…