Stort høstferieprogram!

1.-9. oktober: Stort høstferieprogram med LEGO-festival (fra 8. okt), hjernelørdag og Nansen-helg!

Aktiviteter for alle: Se fortryllende kjempesåpebobler i fantastiske variasjoner. Papirmarmorering: Lær den gamle kunsten å marmorere papir. Vakkert på tegninger, kort og som bokomslag. Byggeaktivitet: Vi bygger i spennende materialer som minimurstein og Bubber. Soundlab: Lag din egen musikk! Med GarageBand på Mac-en lærer du å lage egne låter. Bli med på omvisning i Mind gap – utstillingen om hjernen og hjerneforskning. Se også den nye Chevrolet-utstillingen

Lørdag 8. oktober: LEGO-festivalen åpner siste lørdag i høstferien! Vi henter inn tusenvis av legoklosser og inviterer til fri fantasi og bygging av LEGO-drømmeby! Her vil du garantert se underlige farkoster og spennende byggverk! Hvordan ser ditt drømmehus eller superfartøy ut? Hør også LEGO-musikk av Oglegole. Festivalen varer til 23. oktober.

8.-9. oktober: Hjernelørdag og Nansen-helg! Hjernelørdag i samarbeid med Hjernerådet. Tema: Språk. Hvor ligger språksenteret? Og hva skjer om vi mister språket? Søndag: Markering av 150-årsjubileet til hjerneforskeren Fridtjof Nansen i hjerneutstillingen Mind gap.





Legg til ekstern kalender…