Havresekken #12: Musikalsk søndagstur i Lillomarka

[Bilde]

SØNDAG 9. oktober arrangerer Havresekken musikalsk søndagstur i Lillomarka! Det blir dobbeltkonsert med ØRKENBLUES FRA SENEGAL og MOBILE TONER. Og før konserten i det hele tatt starter blir det en overraskelse presis kl.17!

I forbindelse med konserten anbefaler vi selvsagt å ta en tur i vakre Lillomarka, og avslutt gjerne med søndagsmiddag på Trollvannstua! De hyggelige folka der serverer en deilig suppe spesiallagd til Havrepublikummet i tillegg til hjemmelaget bakst og husmannskost.


ARTIST # 43: ØRKENBLUES FRA SENEGAL

En særegen og unik gitarist fra ørkenen i Vest-Afrika kommer for å trollbinde publikum på Trollvannstua. Han har reist over fjell og hav med syv vinder i seilene til alle verdens kontinenter. Der har han spilt med folk som Ali Farka Touré, Haddy N’jie, Unni Løvlid og Rolf-Erik Nystrøm, men til Havresekken kommer han helt alene. Smak av ørkensand i Oslomarka!

ARTIST # 44: MOBILE TONER

Hver for seg har disse to artistene bakgrunn fra band som Valkyrien Allstars og Sver, men i dette samarbeidet er hardingfelen lagt på hyllen til fordel for sms-opplesning akkompagnert av feedback slåttetromme! Når disse to går på scenen kan alt skje og da de fremførte dette verket på Rikscenen i vår satt publikum igjen med både latterkrampe og gåsehud. Sms-poesi ved peisen!


TROLLVANNSTUA

På søndager går buss nr. 56B helt fram til Trollvann, men du kan også ta buss nr. 56 som går litt oftere til Trollveiskrysset (herfra er det ca. 1 km å gå). Bruk reiseplanleggeren hos trafikanten.no og finn en reiserute som passer. Alternativt kan du kjøre bil til parkeringsplassen like ved Trollvannstua. Mer info og kart på trollvann.no


Arrangementet er støttet av Norsk kulturråd og Oslo kommune

Legg til ekstern kalender…