Heller føre var! Trondheimsveien 16, Daniel Jerome og iampsyencefiction!

Vi markerer startskuddet for Spires kampanje med brask og bram, gratis musikk, appeller og godt selskap.

Trondheimsveien 16 spiller balkanboogie som det ryker av. Mytene sier at ingen publikummer noen sinne har kommet seg usvett fra en konsert med Trondheimsveien 16. Bandet består av Kristian på et hjemløst trekkspill og brusbokser rundt beinet, Ilker på hjemmelaget trommesett, Malin på sexy saxofoner, Stian på perc, Jon på ikke fullt så sexy tenor sax men, heit som faen! Erlend på lakkrisstang (klarinett), Ingvild på tverrfløyte og Hans på bøllete ståbass!

Daniel Jerome spiller lavmelt eletronikamusikk inspirert av hat og kjærlighet. Få kan la være å nikke sakte i takt med bassen til det til tider absurde budskapet Daniel ønsker å dele. Kanskje vibbene fra Jeromes konsert kan hjelpe Sigbjørn Johnsen til å nikke til budskapet Spire overleverer i midten av oktober? Uansett vil du ikke gå glipp av Daniel Jerome. www.myspace.com/dan​ieljero…

iampsyencefiction er nord-norsk mørketidspop i grenselandet mark kozelek/kurt vile. teatralsk, suggerende historiefortelling med hjertet utenpå skjorta, solide doser populærkultur, referanser til kreativ selvmedisinering og oppvekst med fri lek.

Målet er å jage Oljefondet ut av Monsanto!
Inviter alle venner, kjente og folk du treffer! Ta på deg danseskoa og kom!
Vi sees!

Legg til ekstern kalender…