Young Art For A Good Cause

Det er med stor glede vi ønsker å invitere alle til å være en del av Young Art For A Good Cause – OSLO, som har vært en stor suksess i Stockholm.

Om du er kunstner, i alle medium, som vil donere verk (se under) eller tilskuer, bli med oss på disse 4 inspirerende dagene. Vi åpner med vernissage torsdag 20 oktober kl. 18.00 på det splitter nye hotellet til Scandic i Vulkan området. Vi fortsetter med utstillingen fredag og lørdag, mens vi søndag 23 oktober kl. 14.00 avslutter det hele med en veldedighetsauksjon. Alle verkene har utropspris på 300,- NOK for at alle skal kunne være med å by som gjør at man kan få ett originalverk på veggen og at vi igjen skal gi alle pengene til det fantastiske veldedighetsprosjektet The Hunger Project

Vi liker å kalle det en vinn – vinn – vinn situasjon. Vinn for kunstneren, vinn for kjøperen og vinn for verden!

Litt om The Hunger Project:
De har sitt hovedsete i New York og ble startet i 1977 av noen ildsjeler med en litt annen agenda enn den tradisjonelle hjelpeorganisasjonen som har som mål å utrydde fattigdom og sult. The Hunger Project vekker den lokale entreprenør ånden for å få mennesker som har vært i fattigdom i flere generasjoner til å snu den onde sirkelen å sette dem i arbeid med nettverk og mikrolån.
The Hunger Project er representert i 35 land og har hjulpet over 35 millioner mennesker.


Ønsker du å bidra som kunstner? Se her:


hvem som helst er velkomne til å donere 1 – 3 verk hver mot at vi gir deg presse og publikumseksponering samt gode samarbeidspartnere.
Vennligst send en mail til goodcause.oslo@youngart.se med info:
-Navn
-Telefonnummer
-Tittel på dine verk
-Størrelse i cm (høyde x bredde)
-Teknikk
-lavtoppløselige bilder av dine verk
-Informasjon om deg selv, samt en web adresse om du har
-Ett foto av deg selv

DEADLINE: ASAP


Med oss som samarbeidspartnere har vi Scandic, Geelmuyden og Kiese og SEB private banking.


Bare å kontakte oss om det skulle være noen som helst spørsmål rundt arrangementet, på mail eller på facebook.Hilsen Young Art Teamet – Oslo
http://www.youngart.no/Photobucket

Legg til ekstern kalender…