Kvelertak

Etter å ha spilt på stort sett alle rockefestivaler rundt om i Europa denne sommeren er Kvelertak nå endelig klar for deres første headliner turne i Europa. Den 8. november starter turnen i Bergen, og avsluttes i Malmö den 13. desember, 35 konserter senere.

Dubutplaten er nå utgitt i både USA og Europa, og overalt har den mottatt høye karakterer og fine anmeldelser (bla. 9/10 Metal Hammer, 4/5 Kerrang!, 5/6 VG).
De vant to Spellemannsprisen, en i kategorien for beste rock og en for beste nykommer. I tillegg vant de det betydningsfulle Statoil-stipendiet under årets By:larmfestival.
Nok et bevis på at bransjen tror på at Kvelertak er på vei til å bli et av de største nye bandene fra Norge internasjonalt.

I sammenheng med at Kvelertak var Special Guest med Foo Fighters på Telenor Arena, mottok de Gullplate av selveste Dave Grohl for over 15 000 solgte plater i Norge.
Grohl har tidligere uttalt seg for å være Kvelertak fan, slik veldig mange andre har etter å ha hørt plata, eller ikke minst sett dem live!

Blant andre har verdens største rockemagasin Kerrang! fastslått at ”Kvelertak is the most exciting new band on the planet”.

Med seg på Europaturnen har Kvelertak håndplukket Toxic Holocaust, Trap Them, Doomriders og Wolves Like Us, men grunnet sykdom måtte dessverre Trap Them kanselere hele turen, men nå er en verdig erstatter funnet; The Secret!

Legg til ekstern kalender…