Kult - lanseringsfest

Oslos nye kulturkalender Kult lanseres på nett i begynnelsen av oktober og dette må feires! The Rapjazz spiller en minikonsert og dj sillah snurrer plater. Bobler i glasset til de første som kommer!

Kult er kulturkalenderen skal få med alle – også de små. Her finner du alle kulturaktiviteter i Oslo samlet, fra punkkonserten til kompisen din i kjelleren på skolen til forestillingen på Nationaltheatret som alle snakker om. Kult er ikke-kommersiell, så her slipper du reklamer. Det er arrangementene som står i fokus. Kult drives av UngInfo og BURO (barne- og ungdomsrådet i Oslo). Arrangementene legges ut av alle slags kulturaktører i Oslo, BUROs medlemsorganisasjoner, samt Unginfo og BURO selv.


The Rapjazz

Rapjazz er fire unge gutter mellom 11 og 13 år som går på Grünerløkka skole. De henter inspirasjon fra flere musikksjangre og lager musikk med en egen vri ved å kombinere rap og jazz. Vi så de spille på Oslo jazzfestival og da fikk de hele Karl Johann til å rope og danse. “Nå jeg sier Grüner, sier dere løkka!”


Line Lux

[Bilde]

Line Lux stiller med selvutnevnt god musikksmak og midt på treet tekniske ferdigheter bak spillerne, der småcheesy kommerst og småsær undergrunn limes sammen av småhipp indie. Din jobb blir å riste rumpa.

Legg til ekstern kalender…