Lørdagsgodt: Sebastian Waldejer

Ny singel er ute nå, “We never get away anymore” med video regissert av THEON (bl.a Kaizers hjerteknuser.

Siden debutalbumet “Rise Of The Urban Child”, som høstet lovord i norsk presse i Norge i 2009, har Sebastian Waldejer turnert Europa og Norge rundt som multi instrumentalist i bandet til Thomas Dybdahl. Waldejer har brukt tiden på veien sammen med Dybdahl til å skaffe seg masse live erfaring og samtidig skrive til det kommende albumet som bærer arbeidstittelen “Monsoon” og er ventet til vinteren.

- “Jeg har brukt tiden siden det første albumet til å fornye uttrykket mitt som låtskriver og utøvende artist. Det tradisjonelle “Singer Songwriter” stempelet passet meg ikke helt, da jeg alltid har hatt lyst til å lage og spille mer fartsfylt og rocka musikk enn det sjangeren blir forbundet med til vanlig.”

Første-singelen “We Never Get Away Anymore” er co-produsert av Thomas Dybdahl og mikset av Jørgen Træen (Sondre Lerche, Susanne Sundfør m.fler) i Duperstudio, Bergen.

Låten slippes i slutten av Juni, sammen med en video regissert av John Iver Berg fra filmselskapet THEON, som også produserte videoen til Kaizers Orchestra´s “Hjerteknuser”.

- “I store trekk handler låten om lengsel, rastløshet og en trang til å bli sett og hørt av drømmepartneren sin”. “We Never Get Away Anymore” gis ut av CCAP på vinyl og som nedlastning.

“Ikke minst balanserer han det opp-og-nedtur-baserte føleriet fint mellom en ren, nødvendig poptone og mer ambisiøst komponert musikk. Det gir Waldejer den nødvendige variasjonen, dybden og substansen. Det er gjennomgående godt spilt og flott arrangert” (Dagbladet – Høsten 2009, om debutplaten “Rise of the urban child”)

http://www.sebastianwaldejer.com

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…