Pungrock: Dixie Witch + Roadsaw + Sasquatch

[Bilde]
Pungrock-bookerne er i skikkelig godt humør for tida og smeller til med nok en überbillig ballerockpakke, og denne gang fra USA!


DIXIE WITCH (TEXAS/USA)
Dixie Witch er et smellfett rockeband fra Texas som startet høsten 1999. Med sin blanding av skitten sørstatsrock og riffbaserte grooves ble bandet raskt populære i Texas etter suksessfull turnering og release av deres selvproduserte debutalbum “Into the sun”. Senere har de ha…tt suksess i resten av USA og også over landegrensene. De har turnert på kryss og tvers i USA i flere år og la en tur til Europa i 2008. Bandet opptrådte på Roadburn Festival i 2008 og har dessuten spilt på South By Southwest Music Conference hvert år siden 2001. Åh, lykke!


ROADSAW (USA)
Roadsaw ga ut en ny plate tidligere i år og spiller som ovennevnte band sleazy riffbasert pungrock. De har holdt på i 18 år og holder fremdeles koken. Gled eder!


SASQUATCH (USA) :
Sasquatch, nok et band som hyller riffet! Med tydelige stikk til 70-tallets rock, metal og psychedelia, men med beina fast planta i stoner rocken. Liker du Black Sabbath, gammal Soundgarden, Grand Funk Railroad, eller noe i den dur, så bør du å få med deg dette.


Dixie Witch på Spotify og Myspace

Roadsaw på Spotify og Myspace

Sasquatch på Spotify og Myspace

Legg til ekstern kalender…