Mungolian Jetset Schlungs sleppfæst. + fra 23.00: DJ Kent Horne.

[Bilde]

19:00 – 22:00:
Mungolian Jetset
Schlungs sleppfæst.
Vi er vel hjemme fra Japan-turne hvor vi har overvært alt fra den blå Kjell-Elvis sveisefisken i Osakas akvarium via Onsen økter i Gunma, trendspotting i Shibuyas bakgater, dragejakt i Yukushowoz sine eventyrskoger, og sporadiske liveopptredener bevæpnet med nytt Mungo-materiale.
Ja, og så gir vi ut vårt vanskelige tredje album, forkledd som den enkle debuten.
“Schlungs” slippes denne uka, og det vil vi gjerne feire sammen med deg på enkelt, gammeldags vis, over et par brune, blanke eller blå på Turkish Delight, torsdag fra kl. 19 – 22.
Vi lover ikke mer enn kjempetrivlig samvær, billig børst og noen giveaways samt sensui-influert og skjeggvoksent dj-sett fra begge Mungolerne, godt influert av tang, tare, brum og progg.
Feir med oss på Turkish Delight i Torggata 35, fra 19 – 22.
Bare å ta med deg venner også.
Pål & Knut / Mungolian Jetset

[Bilde]

23:00:
DJ Kent Horne.
Film fra Sør og Turkish Delight inviterer til fest!
Inspirert av årets festivalprogram har DJ Kent Horne samlet musikk fra Midtøsten og omkringliggende regioner. Hva passer vel bedre enn å gi materialet en snurr på platespillerne på Turkish Delight etter en dag i kinosalen? Midtøsten, Persia, Tyrkia, Kurdistan, den arabiske halvøy og det afrikanske horn har lange musikktradisjoner som de siste årene har hatt mange spennende møter med vestlig klubb-kultur. Med Horne bak spakene er det musikk med danse-yr klubbfaktor det blir lagt vekt på.

Legg til ekstern kalender…