FIRE! + STÅLE STORLØKKEN SOLO

[Bilde]

FIRE!

Mats Gustafsson, vår svenske venn og nylig vinner av den høythengede Nordisk Råds Musikkpris utgjør sammen med Andreas Werliin og Johan Berthling trioen Fire!.
Fire! er inspirert av gruver, lastebilmotorer, svensk elektroakustisk musikk, garasjerock og frijazz – kort sagt: Fire! redefinerer improvisert musikk .

Etter sigende ble denne supergruppen satt sammen av en svensk arrangør, på en liten bar i Stocholm hvor bartenderne måtte holde på glassene så de ikke lydbølgene skulle knuse dem. Rune Gramofon har gitt ut trioens to plater, hvorav den siste hadde Jim O’Rourke om gjest på alle spor.

Mats Gustafsson (saxophones, rhodes, el), Johan Berthling (bass), Andreas Werliin (dr)

http://www.earthwindand.com/

STÅLE STORLØKKEN SOLO

Ståle Storløkken sitter aldri stille. Enten danser han rundt orgel, synther, knapper og tangenter på scenen eller så sjauer de nevnte instrumentene rundt på turné i store deler av verden. Storløkken er supertight og friimprovisatør, en av våre aller ypperste tangentmagikere. Han er sentral i Elephant9, Supersilent, Humcrush, Skywards og det nye superkule bandet Møster! (som forøvrig spiller på Victoria 2. desember), men denne kvelden er det duket for godbiten Stoken solo, ene og alene. Vi gleder oss!

Legg til ekstern kalender…