SHAKE CITY ROCK`N`ROLL PARTY (1) (RIP CAVEN) m/ HI-WINDERS (Swe) + DJ Rockin Rolan (UK)

Red Planet & Billie Bangs presenterer
SHAKE CITY ROCK`N`ROLL-PARTY (1)

[Bilde]

Shake City Rock´n´Roll Party returnerer med et super-party på Gamla, for å holde Rock´n´Roll og Rockabilly-flagget i Oslo høyt, i en tid der moderklubben Caven må innstille sine konserter.

Etter 22 års Rock´n´Roll-historie så utgjør altså en nødvendig oppgradering av Caven-lokalene større utgifter enn hva en dugnadsdreven rockeklubb har råd til.

Derfor er Caven-arrangementene som var booket i høst hittil flyttet til Gamla, i Oslo Sentrum, i regi av Caven-bookerne Steinar Kallander i Red Planet sammen med Pia Eriksen, også innehaver av den 50-talls innspirerte frisør-salongen Bille Bangs.

I den anledning vil vi gjerne prøve å live opp litt av stemningen fra et annet Rock´n´Roll klubb-konsept mange fortsatt snakker varmt om
og som het Shake City da Caven-atmosfæren umulig kan erstattes.
Shake City var i 2004 og 2005 en ukentlig Rock´n´Roll-klubb som DJ Sheik Of Shake frontet og som holdt til på Rock Bottom, i kjelleren av Muddy Waters.

Vi snakker hyperaktiv eksplosjonartet Rock´n´Roll, R&B, Swing, Rockabilly, Surf og Garage-Rock, som den beste musikken å feste til.

På Shake City gjelder ingen påtvungne kles eller stilkoder, så er det sagt, men det er heller ikke ulovlig å være stilig!!

Sjekk SHAKE CITY (2) fre 11 nov med JOHN LINDBERG TRIO + DJ JUNGLE JIM (Swe) her:

www.gamla.no/?p=4352

På scenen i denne første nye Shake City-utgaven står alltid like hyperaktive THE HI-WINDERS (Swe) og på gulvet skyver DJ ROCKIN ROLAN (UK) rastløse Rock´n´Roll-rytmer på folket!

www.facebook.com/event.php?eid=282481708442729

The Hi-Winders er sannsynligvis svenskenes villeste Rock´n´Roll-band gjennom tidene og ikke minst en av garage-rockerne The Hives inspirasjons-kilder, som kom til flere år etter at Hi-Wnders satte igang med å snu opp ned på Rockabilly-scenen i 1992.

Med skandinavias Rock´n´Roll-shouter og villmanns-vokalist Janne Svensson i spissen har de vel nå spillt seg gjennom det som finnes av klubber og festivaler på Rock´n´Roll og Rockabilly-scenen, men det begynner å bli en god stund siden de var i Oslo.

Janne Svenssons prosjekter har alltid vært i frontlinjen når det gjelder raffinere det obskure og primitive som 50-tallet hadde å by på og gjøre dette til noe eget, han forlengst har fått pioneér-status for.

www.hi-winders.com

[Bilde]

Ikke minst har vi og hentet inn en av Englands DJ-veteraner fra en av de mange Rock´n´Roll og Rockabilly-klubbene UK har hatt å by på siden 70-tallet.

DJ ROCKIN ROLAN har holdt fortet med sin Starfighters Rock´n´Roll Club i Norwich i en årrekke og selv vært på den scenen siden midten av 70-tallet. Forvent mange skiver du ikke har hørt før og ikke minst fete rytmer for deg som vil danse å bevege deg på gølvet.

www.gamla.no

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…