Pelbo Releasekonsert support: Highasakite

Pelbo

Kompromissløs, mørk og skummel, men med et stramt grep rundt det som alltid har fått oss til å glise: den gode pop-lyden som treffer hjerterota.

Pelbo er tuba med fuzz, eksploderende trommer og sensasjonell vokal. Loopstasjoner, effektpedaler og en hypnotiserende puls – framført av en ung, og sjeldent unik trio.

Etter et godt mottatt debutalbum fulgte en Spellemannsnominasjon, 80 konserter i inn og utland og et konstant vedheng som et av landets mest lovende og spennende band. Når støvet hadde lagt seg låste Pelbo seg inne i mørke kjellere og slitne øvingsrom for å lage det som har blitt til det nye albumet – ”Days Of Transcendence”.

Debutalbumet imponerte mange, og kunne blitt retningsgivende for den neste. I stedet for å satse på det trygge, kjente og sikre dro Pelbo ytterst i havgapet, bosatte seg på en øy midt i stormen, frigjorde seg fra alt som hadde vært – og startet på nytt.

Etter at ”Days Of Transcendence” er ute (albumet selges også på alle konserter), pakker Pelbo bandbussen og besøker bla. Blå, fredag 21.oktober. Kanskje det å sikre seg en billett til denne kvelden kan bli et av de beste valga du tar denne høsten?

Ingen sjanse å ta, få med deg et av landets beste liveband i høst.

Adressa har gitt nye albumet en 5’er

Natt & Dag er også fornøyd

20år leg plikt

PELBO – Join Their Game by Riot Factory

HighasaKite

Trond Bersu og Ingrid Helene Håvik er personene bak bandet HighasaKite.
Signert på det norske indielabelet Riot Factory vil de i januar 2012 gi ut debutalbumet sitt, men duoen har allerede fått oppmerksomhet for musikken. Tidligere i år vant de Musikkprisen som er den største musikkonkurransen for musikere fra Møre og Romsdal.

I tillegg til HighasaKite spiller begge i andre band: Ingrid Helene Håvik er vokalist i Your Headlights Are On og Trond Bersu er trommis i PELbO.
Både i studio og på scenen spiller de med flere musikere, og sammen skaper de magisk popmusikk som fenger og gir mersmak

Legg til ekstern kalender…