KAIA

KAIA (Kaja Bremnes) er ute med debutalbummet ‘La La La’

23 år gamle KAIA (Kaja Bremnes), er yngste skudd på stammen i den talentfulle Bremnes-familien, og med det nærmest genetisk betinget til å være musikalsk begavet.

Etter å ha vokst opp i en særdeles kunstnerisk familie i havgapet utenfor Harstad, har KAIA etterhvert bosatt seg i København, der hun lager sjelfull popmusikk med elektronisk tilsnitt. Den første singlen fra debutalbummet het Peanuts & Jellybeans, og ble umiddelbart listet på P3, og nylig fremført på NRK Sommeråpent på operataket til stor glede. KAIA har også gjort seg bemerket på festivaler i både inn- og utland, deriblant Liverpool Sound City og nå sist Øya i Oslo.

La La La er produsert av Andreas Mjøs fra Jaga Jazzist, og låter stprslått og lavmælt på samme tid. Albummet, i kombinasjon med KAIAs unike evne til å formidle musikken sin i konsertsammenheng, setter henne udiskutabelt på kartet over nye norske artister å holde øyne og ører åpne for. Groove.nos anmelder sa dette om KAIA, etter å ha sett henne under Tromsø Sound City tidligere i år:

Spotify: http://bit.ly/n3Pwct

Wimp: http://bit.ly/nDqrIP

Web: http://kaiamusic.com/

At vi snakker om et nytt stjerneskudd i Bremnes-familien er hevet over en hver tvil, denne konserten bar nemlig bud om noe stort i anmarsj.”- Magne Johnsen, Groove.no

“Ny Bremnes med stemmeprakt!” – Robert Gjestad, Aftenposten

“KAIA skriver til tider fortryllende sanger, like ambisiøse som de er instant fengende.” – Thomas Talseth, VG

“Det vakre avlsutningssporet “We Are Leaving” blottstiller et våkent øre for elegante detaljer og raffinerte arrangementer” – Marius Asp, Lydverket

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…