Programmøte - bli med å bestemme programmet!

Onsdag 2. november avholder Cinema Neuf programmøte! Hva er et programmøte? Jo det skal jeg si deg, det er der det bestemmes hva som skal vises det kommende semesteret, dvs. våren i dette tilfellet. Da som nå vil det bli to faste visninger i uka, gjennom hele semesteret.

Har du f.eks. en idé til et tema for en serie filmer, eller har du lyst til å være med i en redaksjon men vet ikke helt hva du vil gjøre, eller lurer du på hva… en redaksjon i det hele tatt er og gjør? Da må du bli med! Si gjerne fra til filminteresserte venner også – jo fler jo bedre. Vi kommer dessuten til å by på brus og heimbakst! Helt sant.

Litt mer om hvordan redaksjonssystemet vårt fungerer:

  • Vi har til sammen 8 redaksjoner, fordelt på tirsdager og torsdager.
  • Hver redaksjon har sitt tema, med (for de fleste) 4 visninger i løpet av semesteret.
  • Den som fremmer et forslag som blir stemt frem, blir redaksjonsleder. I tillegg trengs flere redaksjonsmedlemmer som bidrar på forskjellige måter.
  • Tirsdager (Tidsbilde) og torsdager (Filmrulltorsdag) har hver sin redaktør fra styret, som bistår redaksjonsledere hvor det er nødvendig.

Mer utfyllende info blir selvfølgelig gitt på møtet. Hvis du har noen spørsmål i mellomtiden kan du enten kommentere her, eller sende en epost til styret[at]cinemaneuf.no.

Spre ordet! Vi ses!

Legg til ekstern kalender…