The Deciders + Albatrosh


THE DECIDERS

Da Ole Morten Vågan vant DnB-Nor prisen på Kongsberg Jazzfestival i 2009, fikk han sette sammen sitt personlige drømmeband til påfølgende års festival. Resultatat ble The Deciders!

Med sentrale musikere fra tre hotspots for improvisert musikk, Berlin, Stockholm og Oslo, er The Deciders et tverrsnitt av europeisk impro- og jazzmiljø anno 2011. Berlinduoen Rudi Mahall og Alex Dörner er blant sin generasjons mest bejublede improvisatører, og har hatt en imponerende konsert- og plateproduksjon de siste to tiårene, men også hver for seg har de satt dype spor i Berlins evig utviklende musikkmiljø. Svenskene Fredrik Ljungkvist og Jon Fält er blant de mest anerkjente og særegne musikere i Norden i dag, og har henført publikum over hele verden i med sterke band som Atomic og Bobo Stenson Trio. Bassist Vågan har i et-og-et-halvt tiår spilt for massene med band som MOTIF, Bugge Wesseltofts NCOJ og noen dusin andre.

Les mer

ALBATROSH

Etter to svært vellykede album er duoen Albatrosh nå klare med sitt tredje album “Yonkers” som slippes på Rune Grammofon. Plata er spilt inn i New York under en turné i USA tidligere i år. Med to års arbeid i bagasjen, ulike samarbeidsprosjekter og turnering og inn- og utland, har Albatrosh gått tilbake til røttene. Fuglen er tilbake; med et dypdykk i duoens særegne musikalske verden er albumet “Yonkers” sterkere, tettere og mer lekent enn noen gang!

Velkommen til plateslipp!

Les mer

Dørene åpner kl. 1900

Legg til ekstern kalender…