Ada Thowsen / Kunst fra hjertet / 11.11 til 20.11

[Bilde]

Ada Thowsen, født i 1959 fra Halden er en autodidakt billedkunstner. Hovedtyngden av hennes arbeider ligger i det abstrakte og ekspresjonistiske uttrykket, men hun behersker flere stilarter. Thowsen arbeider i akryl og er en utpreget kolorist med en evne til å treffe mange mennesker med sine bilder. Hun satser bevisst på å formidle sin kunst i forskjellige stilarter for å utnytte sitt allsidige potensiale.

Ada Thowsen er utdannet dekoratør men foretrekker å arbeide med malerier og den intuitive utfoldelsen og friheten i malerkunsten. Hun formidler sin kunst på en måte som treffer mange mennesker. Det allsidige uttrykket er noe hun jobber for å bevare, utvikle og forsterke. Mangfoldet i verkene gir klangbunn for mange tolkninger og opplevelser for betrakteren. Ada Thowsens arbeider har blitt solgt til kunder i flere land, blant annet Norge, Sverige, Finland, USA, England. Hun har en stor produksjon og arbeider intenst og jevnt. Siden slutten av 80-tallet har hun deltatt på mange kollektivutstillinger i tillegg til separatutstillinger. Uttrykket i hennes malerier viser spennvidden i en fargerik personlighet. Optimisme og glede avspeiler seg i hennes kunst.

Om utstillingen sier Ada Thowsen: Denne utstillingen viser flere av mine utrykk. Eventyrserien består av ca 6 arbeider og formidler en trolsk fargerik vandring i ukjente landskap . Videre vises abstraherte ekspresjonistiske malerier med en musikalsk undertone. Jeg viser også noen av mine energimalerier skapt intuitivt. Håper jeg med disse frembringer en spesiell opplevelse hos betrakteren .

Velkommen til vernissage fredag 11. november kl. 18.00

Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00

Velkommen !

Legg til ekstern kalender…