David Sanborn Trio feat. Joey DeFrancesco (US)


Stjernesaksofonist med eksklusiv klubbkonsert!

David Sanborn har vunnet Grammy hele seks ganger og er en av verdens mest kommersielt suksessfulle saksofonister. Han debuterte som gjestemusiker med selveste David Bowie på Young Americans i 1975, og senere har listen blitt velfyllt: Stevie Wonder, Dizzie Gillespie, Eric Clapton, Miles Davis, Bruce Springsteen, The Rolling Stones og Elton John – for å nevne noen.

Som barn ble han diagnostisert med polio og en lege rådet han til å spille et blåseinstrument for å styrke pusten og brystmusklene. Han valgte altsaksofon, noe som viste seg å være et heldig valg. Det sies at man kun trenger å høre to toner for å kjenne igjen Sanborns karakteristiske saksofonsound! Mange kjenner også Sanborn fra Late Night with David Letterman hvor han har spilt i husbandet til Paul Shaffer. David Sanborn regnes som en av de mest innflytelsesrike nålevende amerikanske saksofonistene, og han turnerer fortsatt intensivt over hele verden.

David Sanborn har med seg orgelfantomet Joey Defrancesco på denne eksklusive klubbturnéen i Norge, hvor de også skal besøke Trondheim, Stavanger og Bergen.
David Sanborn (sax), Joey DeFrancesco (org), Byron Landham (dr)
Dørene åpner kl. 1900.

Les mer

Legg til ekstern kalender…