AHO-høstfesten anno 2011


CA$H ONLY -

Velkommen til årets høstfest på AHO! Hele skolen fylles opp med band, DJ’s og fest! Dette er som vanlig høstens happening, som du ikke kan gå glipp av!

I år har vi en super line-up med:


Lemâitre
Med deres nye låt Excuse Me som skal komme med i den nye Kitsuné-samlingen er dette et av Oslos største up-and-coming-band. Har tidligere i år både spilt på Hove og Øyanatt, og vi gleder oss til å se de på scenen nok en gang i kveld!
www.facebook.com/lemaitremu… />

Get Dancy!
Bak et av Oslos mest populære klubbkonsepter står Kristine og Simen. Med indiehits og glowsticks til folket danser vi ut natta.
www.facebook.com/GetDancy

Japee & the Funk Minority
Med et energifylt show som får de fleste til å vrikke på dansefoten byr Japee & Funk Minority på rå, klassisk, kraftig énakkordsbasert funk med rytmer som svinger. Garantert god stemning i kantina!
www.myspace.com/japeeandthe… />

DJ Mustache (Esp)
Barcelonabasert DJ med erfaring fra klubber i hele Europa med musikk som beskrives som sarlig blanding house, elektro-pop, elektro-rock, miami bass og innimellom dubstep. Møt mannen bak barten og de energiske danserytmene!
www.facebook.com/pages/Dj-M… />

DJ Manik B (Mex)
Med en hånd på CD-spilleren og den andre på mikrofonen kombinerer Manik B DJ og MC med en blanding av reggae og dancehall med digital cumbia og dub. Som første stopp på en lengre Europaturné gjester Manik B i kveld AHO.
soundcloud.com/brothermanik<br />

Line & Catherine Michelet
Søstrene Line og Catherine har som DJ-duo spilt på mange av byens utesteder, happenings og eventer de siste årene. De serverer et bredt spekter av sjangre mikset sammen til et feelgood dansegulv.

DJ Nakne Anders og Lange Thomas
Your boss DJs Nakne Anders (Gnu/Checkpoint++) + Lange Thomas (John Dee/Nomaden++) er grunn nok til å ta vorspielet på selve festen. Herligheten serveres av to sjarmfulle gutter, på presset vinyl fra kl 20.00. Ingen scratching, ingen mixing, ingen blogging.
Strictly old school: ..mod, punk, soul, jamaican ska&reggae, oi!




Forhåndssalg av billetter på skolen (24 – 28 okt. kl: 12.00 – 13.00), Ellers blir det også solgt billetter i døra.

CC:
AHO-studenter: 100,-
Andre: 120,-

20 år, leg. plikt

HUSK KONTANTER!!

Legg til ekstern kalender…