Separatutstillingen T. K. O. G. I. N. A MATTER OF WORDS B. A. M. O. P.

[Bilde]


Åpning Torsdag 3. November kl. 16.


Hva er innholdet i ord? Hvordan forholder vi oss til det sagte og det skrevne i kontrast til det opplevde? Kan ord gi en korrekt beskrivelse av opplevelser og følelser? Lar vi oss manipulere av ord, eller er det slik at det opplevde og følte ikke er realisert før vi setter ord på det? Er det ordene som binder sammen virkeligheten eller er de med på å ødelegge det virkelig virkelige? Er den subjektive opplevelsen ugyldig hvis den ikke lar seg beskrive?


Christian Bjørnø (f.1984) ønsker med utstillingen «T.K.O.G.I.N. A Matter Of Words B.A.M.O.P.» å skrive i sanden, og det ligger i utstillingens natur at mye forblir usagt. Man presenteres for omhyggelig utvalgte bruddstykker av en sammenheng som i utgangspunktet er usynlig.


Bjørnø er tredjeårsstudent ved statens kunstakademi og presenterer med «T.K.O.G.I.N. A Matter Of Words B.A.M.O.P.» sin første separatutstilling ved akademiet. Han er født og oppvokst i Norge og har de siste årene bodd i Oslo.

-Andreas Myrvold



" I tåken ser du bare en skygge av svaret"
Lars Vaular



Vis større kart



Underskog har skrevet om lenker/embeds i denne teksten til å bruke TLS/SSL. Det er ikke garantert å fungere. Les mer her.

Legg til ekstern kalender…