INGEBORG SELNES

Champion Lovesound & Gloria Flames har gleden av presentere Ingeborg Selnes, lørdag 26 November!

www.ingeborgselnes.com
www.myspace.com/ingeborgselnes

cc 80,-
Da Ingeborg Selnes ga ut kritikerroste plata «Heartcore» i august 2010. Etter et år med ny inspirasjon, inspirajonskriser, skrivestopp og oppturer er nye låter klare.

Lørdag 25. november gjør Ingeborg og bandet første konsert på over et halvt år! Med sine nærmeste naboer Gloria Flames og sine britiske DJ-venner i Champion Lovesound vil Ingeborg stort sett spille nye låter, smakebiter og en og annen gammel hit for mimringens skyld.

For å unngå novemberdepresjon har bandet oppholdt seg innendørs med Bjarne Stensli bak spakene den siste tiden. Det blir enda mer låtesnekring i Harrys Gym-studio framover, og Gloria-giggen er derfor eneste konsert før 2012! Foreløpig tar låtene stadig nye musikalske retninger, og er enda ikke satt til en spesiell stilretning eller sjanger. Det kan likvel garanteres god-stemning og catchyness på Gloria denne kvelden. Ingeborg har dessuten gjort et låtsamarbeid med Chris og Dan fra Casa Murilo, som man selvfølgelig får høre.

Som musikkbransjen forandrer seg, gjør også Ingeborg Selnes. Bandet har dannet Vestkyst Records, og planen er å få ut mest mulig musikk til flest mulig folk. En ny plate er derfor ikke forsteprioritet. Singelen er igjen tilbake i form av streaming, og Ingeborg vil satse mer på enkeltlåter, musikvideo og ulike låtvarianter.

Legg til ekstern kalender…